Träffa någon ny

by admin

Nu för tiden är nätdejting ett vanligt sätt att träffa nya potentiella partners, men kulturellt så är att ”dejta” är en ny aktivitet i Sverige. Den uppstod hos oss i samband med att nätdejtingen gjorde sitt intåg på marknaden. Traditionen är vanligare i USA där dejting är ett sätt att lära känna varandra. En dejt kan innebära allt från en promenad eller en fika till en middag med bio. Oavsett vilket så är det ett roligt och spännande sätt att träffa nya människor på, och även om man inte träffar Den Rätte så kan man få många trevliga nya vänner och bekanta.

Date

Många dejtingsiter anordnar aktiviteter som speeddating, fikadejting och doftdejting. Om du också vill träffa nya människor så är singel-dejting ett bra ställe att börja möta människor på.

Svenskarnas vardag blir mer och mer stressig och vi får hela tiden mer att göra. Att sätta sig framför datorn för lite oskyldigt flirtande kan därför vara precis den avslappning som vi så väl behöver. Att gå ut på en dejt kan också vara ett trevligt avbrott i vardagen. Att klä upp sig och vara helt fokuserad på att lära känna någon annan kan ge en energikick även om det inte blir mer än en trevlig middag eller fika.

Svenska singlar är bra för ekonomin, enligt DN.se så lägger de ungefär två miljarder kronor varje år på att dejta. I samma artikel råds singlarna att lägga in dejting som en post i sin budget. Men att gå ut på en dejt behöver inte bli en kostsam historia, det viktigaste är ju att träffas och se om man passar ihop och tycker om varandra. Och ha kul!