Ta hand om dig själv

by admin

Nu när sommaren kommer bör du passa på att vara ute och motionerna. Men förutom motion finns det mycket gott under sommaren. Goda härliga jordgubbar och mineralrika meloner. Glöm inte bort havets frukter. Sommaren kan kännas stressig även om du har semester, det är mycket du ska hinna med. Framförallt om du är ute och reser är det mycket du vill hinna se under en kort tid.

leendesDet är då viktigt att komma ihåg att ta hand om dig själv och unna dig härliga behandlingar emellanåt för att du ska må bra. Solen är välgörande, men kan slita på ögonfransar och hud. Det finns enkla knep du kan ta till. Har du den känsliga nordiska huden bör du aldrig gå ut i solen utan solskydd. Bygg upp din bränna långsamt för att behålla den längre.

Serum för fransar

För ögonfransarna finns det ett serum hos Swissclinic som förlänger och stärker ögonfransarna helt naturligt samtidigt som de blir mörkare. Då slipper du använda mascara. Tvivlar du har de en produktgaranti på alla sina produkter och tycker du att det inte fungerar för dig så får du pengarna tillbaka. Serumet innehåller vitaminer och mineraler framtagna av specialister för hår och hud vilket man penslar på varje kväll regelbundet innan man lägger sig. Svårare än så är det inte!

Andra spännande produkter som hjälper dig må bättre

En annan spännande nyhet är en roller med akupunkturtaggar av kirurgisk stål. Den stimulerar din hud och aktiverar dess naturliga kollagenproduktion och läker ärr och acne samt motverkar ålderstecken som solfläckar och dylikt.

Vatten – den viktigaste ”produkten” av dem alla

På sommaren tänker man inte på hur mycket man rör på sig under olika aktiviteter utomhus för att man har så roligt så drick framförallt vatten – varje dag – det återfuktar din hud inifrån. Samtidigt som det är den vanliga rekommendationen, finns det experter som anser det motsatta. Lyssna på din kropp. Det är det viktigaste.