Jag tycker om dig!

by admin

Att få höra orden ”Jag tycker om dig” betyder så mycket och värmer gott när dom sägs. Det är så skönt att höra men ibland så svårt att säga. Att få veta att man inte är glömd eller bara att någon tänker på en är viktigt. Några av oss är fåordiga och andra är begåvade med talets gåva. Som tur är så finns det många andra sätta att berätta för någon att dom betyder mycket för dig.

Du kan skicka blommor, skriva brev eller skicka ett kort. Ett roligt sätt att överraska någon på är att skicka dem en tårta med posten. Precis, en tårta! Det finns något som heter postkakan som är en tårta som du kan beställa och skicka med posten direkt till någons brevlåda. På deras sida hittar du tårtor av olika slag, till exempel Sacher, Kola cocos och Postnöt. Dessa är bara ett litet urval av deras tårtor. Tänk dig att du beställer en tårta som levereras till någon du tycker om eller om du beställer den själv och tar med den till denne specielle person. Det kommer att bli en omtyckt gest som också blir något roligt att prata om över en fika när ni äter tårtan.

Att ge något är att få något. Du ger en gåva som säger att du tycker om personen och deras leende kommer att tala om att du gjort dem glad. Även om de inte uttrycker det verbalt så är ett leende värt lika mycket som tusen ord om leendet kommer ur glädje och kärlek. Så kom ihåg att fylla ditt liv med glädje och känslor. Det är så lätt att ringa upp någon som du inte pratat med på länge och höra hur de har det. Det bästa tipset som jag nämnde tidigare är ändå att skicka en tårta med posten. Den är god och du gör någon glad!