Gör någon glad med presentkort

by admin

Ibland är det svårt att veta vad man ska ge bort. En del människor har väldigt spridda smakar och man vet aldrig vad de kommer att gilla och inte. Då är ett presentkort perfekt. 

Upplevelse

Du kan ge bort en upplevelse som personer kanske pratat mycket om men som du vet han eller hon aldrig kommer att göra. Då behöver de en liten spark i rätt riktning och ett färdigbetalt upplevelsepaket slänger man inte bort.

Det finns en mängd olika upplevelser: luftballonger och fallskärmshopp för den äventyrliga, choklad- och vinprovning för livsnjutaren och provköra en riktig sportbil för motorälskaren.

NobleCard

Perfekt när man inte har en aning vad personen gillar eller inte. Fungerar också väldigt bra vid olika högtider som bröllop och jul. Känner man inte brudparet eller partners föräldrar så väl ännu kan man passa på att ge ett presentkort där personen får välja fritt bland massvis med varor. Det ger personen chansen att köpa något som han eller hon verkligen vill ha.

NobleCard fungerar så att man köper ett presentkort i vissa värden som sedan kan användas på deras hemsida för att köpa varor. NobleCard Classic kostar 250 kr (exkl moms) och ett sådant kan man köpa ett mobilfodral till sin iPhone.

Steam

Allt börjar röra sig mot en mer digitaliserad marknad och spelbranschen var då inte sent ute med att hoppa på denna trend. Spelplatformen Steam är ett program där man kan köpa och sedan lagra sina spel. När man väl har köpt ett spel där har man möjlighet att ladda ned och installera det när som helst. Allt man behöver är en internetuppkoppling, och när spelet väl är installerat behöver man inte ens det.

Dessa går att köpa både på nätet och i fysiska butiker som GameStop. Allt mottagen behöver göra är att starta upp Steam och välja att lösa in en kod, slå in koden och vips så dyker pengarna upp i den så kallade Steam-plånboken. När mad sedan köper ett spel kan man välja om det ska dras från en kredit- eller kontokort, eller från sin Steam-plånbok.

Favoritbutiken

Verkar inget av det här falla dig eller personen i smaken så kan man alltid köpa ett presentkort på personens favoritbutik. Om inget annat visar detta att du vet vart personer gillar att handla och ger han eller hon möjligheten att välja ut precis vad de vill ha.

 

Man kan komma långt med bara ett litet presentkort.