Att anordna ett kalas

by admin

Att fixa kalas är alltid roligt, oavsett om det handlar om ett barnkalas, födelsedagskalas, bröllopsfest eller en baby shower. I början gäller det att planera för att få ut inbjudningarna, hitta rätt plats att vara på samt planera mat eller fika. Se till att skicka ut inbjudningskorten i tid för att så många som möjligt ska kunna komma på tillställningen. Glöm inte be gästerna att OSA.

party

Mat och fika

Beroende på vilken typ av tillställning det handlar om kan det ätbara se ut på olika sätt. Om det är ett barnkalas kan korv med bröd eller hamburgare vara perfekt mat, samt glass till efterrätt. En bröllopsfest har ofta tre rätters middag till gästerna samt en bröllopstårta. På en baby shower brukar roliga cupcakes och annan plockmat eller fika fungera alldeles ypperligt. Glöm inte att det ska finnas dryck också.

Roliga dekorationer

Dekorationer är ett måste för ett lyckat kalas och du kan hitta det mesta på nätet. Det finns en uppsjö av ballonger, serpentiner, servetter och andra dekorationsprylar som gör festlokalen eller hemmet mer festligt. En pinata är ett utmärkt nöje på ett barnkalas, fyll den med något gott och låt kalasbarnet slå på den tills det trillar ut. Spar inte på krutet när du planerar en fest.