Åka på shoppingresa

by admin

Något som är uppskattat och som vi tycker är oerhört roligt är att få åka iväg på en shoppingresa eller bara ta en weekend i en annan stad eller större stad än den man bor i. Det behöver inte vara allt för märkvärdigt för att man ska uppskatta detta.

Det kan vara en spontan resa som man kommer på så där rätt snabbt eller så kan det vara så att man planerat detta i god tid innan, oavsett så kan det vara skönt att få uppleva något annat för en helg. Om du planerar i god tid så kan det vara så att du hittar bättre priser på hotell just för den helg ni planerar att åka iväg. Det kan också vara mer lediga rum när man är ute i god tid.

Fredag

Kommer ni till stället på en fredagskväll så checkar ni in på rummet och kanske tar ett glas vin där innan ni ger er ut i staden vimmel. Den välorganiserade har kolla upp innan vad som händer just den fredagen och styr så kosan mot bestämt mål. I annat fall så kan man flanera runt och avnjuta någon god middag på en restaurang i närheten av hotellet.

Lördag

Skön sovmorgon och hotellfrukost är väl det bästa som finns, att bara ta det lugnt och skönt innan man beger sig ut i staden för dagens äventyr. Är ni flera så kanske ni skiljer på er för dagens shopping, bestäm dock tid för lunch eller liknande och för att planera in fortsättningen av dagens batalj med butikerna.

Söndag

Koppla av ordentligt och ät en god hotellfrukost i lugn och ro, det finns ingen stress att planera inför hemresan. Det kanske finns en stund för en sista runda på de butiker ni inte hann med i går eller så gör ni något siktigt turistigt och besöker något av de mest välbesökta turistattraktionerna i staden innan ni beger er hemåt.